Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Silux.hr dobitnik je prestižnog naziva Web trgovac godine 2016 u kategoriji automobilizma

08.04.2016

7. travnja se na konferenciji sMind organizatora tvrtke sMind d.o.o. zaključio najveći istraživački projekt o internet kupovini u Hrvatskoj u kojem je učestvovalo preko 34.000 anketiranih hrvatskih online kupaca. Isti su podijelili svoje kupovno iskustvo i glasali za jednu od 50 web trgovina na natjecanju. Najbolje prakse web trgovaca odabrane su također na temelju tehničke savršenosti i iznimne korisničke podrške.

Silux.hr dobitnik je prestižnog naziva Web trgovac godine 2016 u kategoriji automobilizma
Silux.hr dobitnik je prestižnog naziva Web trgovac godine 2016 u kategoriji automobilizma. Naša internet trgovina jedna je od 13 trgovina, koje su dobile nagradu za izvrsnost u web prodaji. Veoma smo zahvalni za svaku obavljenu kupovinu i vaše povjerenje. Silux tim je sa osvojenom prestižnom nagradom dobio dodatni poticaj i motivaciju za nove pothvate.  Zadovoljstvo nam je pripremati ponude sa povoljnim cijenama, unapređivati paletu auto dijelova i nuditi nesebičnu pomoć kod kupnje.
 
Rezultati istraživanja Shopper's Mind otkrili su i primjere dobrih praksi poslovanja te potvrdili da web kupovinu prakticira čak 47% hrvatske online populacije, dok petina hrvatskih internet korisnika na webu kupuje redovito. Rast učestalosti internet kupovine potvrđuje i podatak, da je više od trećine hrvatskih internet korisnika posljednju web kupovinu obavilo u posljednjih mjesec dana.

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi