Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Ispušni sistemi Akrapovič

07.12.2015

Ispušni sistemi su tema o kojoj se mnogo govori u modernoj autoindustriji. Naime, svima je cilj zaštita okoliša i dobiti što modernije ispušne sisteme na vozilima koji zagađuju što je manje moguće. Iz tog razloga predstavljamo vam jednu od najboljih tvrtki za ispušne sisteme u našoj regiji, ali i šire, daleko šire! Radi se o ispušnim sistemima Akrapovič!

Ispušni sistemi Akrapovič
Ispušni sistemi Akrapovič smješteni su u Sloveniji, u malenom slovenskom mjestu Ivančna Gorica. Posao im je baziran na proizvodnji visoko kvalitetnih ispušnih sistema za motocikle i automobile s visokim performansama.  Kompanija je danas sinonim za dizajn i performanse koje ostavljaju bez daha. U tvrtki je zaposleno 800 radnika koji koriste zadnja tehnološka otkrića, procese i najfinije i najmodernije materijale, sve kako bi dobili proizvode visoke kvalitete.
 
Tvrtka također ima odjel za razvoj i istraživanje koji surađuje s mnoštvom timova koji rade na trkaćim automobilima za najpoznatije trkaće timove današnjice. Potrebno je istaknuti da je oko 90 svjetskih prvaka u utrkama u automobilima i motociklima na svojim vozilima imalo ili ima ispušne sisteme iz tvrtke Akrapovič!
 
Ispušni sistemi Akrapovič su registrirani brand u preko 60 država na svijetu. Osnivač tvrtke je Igor Akrapovič koji se više od deset godina bavio utrkama na motociklima. Njegovi rezultati uvijek su bili odlični, ali htio je da motori koje on vozi i koristi imaju još bolje performanse. Upravo s tom mišlju na umu osnovana je tvrtka Akrapovič, a dogodilo se to devedesetih godina 20. stoljeća.  Ono na čemu je Igor, kao osnivač tvrtke, najviše radio jest tuning za optimalan zvuk i jakost motora. Već 1993. godine Kawasaki Deutschland testira ispušne sisteme iz nove tvrtke Akrapovič te je tako stvorena kooperacija s velikim brojem timova koji se bave utrkama na motorima. I, mogli bismo tako reći – sve ostalo je povijest!
 
Osim što Ispušni sistemi Akrapovič danas surađuju s nekim od najpoznatijih trkaćih timova na svijetu, također su i dobitnici važnih nagrada. One na koje su posebno ponosni su 'best brand' nagrade koje su dodijelili sami kupci. Najčešće se tu radi o nagradama koje se dodjeljuju putem poznatih auto moto časopisa, na osnovi glasova čitatelja.
 
Modeli automobila na kojima se mogu pronaći ispušni sistemi Akrapovič su Audi, BMW, Ferrari, Chevrolet i mnogi, mnogi drugi. Kada govorima o motorkotačima, to su Ducati, Gilera, Harley Davidson, Honda, itd.
 
 
Kada znate da vaše vozilo ima ispušni sistem Akrapovič – pokrenite mašinu i iskusite pravu snagu! Ono što je posebno traženo u posljednje vrijeme je sistem za zvuk koji omogućuje vozaču da dok vozi pomoću malenog daljinskog upravljača  podešava zvuk svog ispušnog sistema!  Da ne bude zabune, Akrapovič zvuk koji je tako svojstven svim njihovim ispušnim sistemima uvijek će biti prisutan, ali one sitne preinake vozač može sam učiniti i to na tehnološki moderan način!
 
Jedna od stvari koje su izašle iz kompanije Akrapovič je i prigušivač koja je, možemo to tako reći, pokorila svijet. Ona je specifična po svom obliku koji je heksagonalan, a koristi za isključivo za motocikle. Radi se o tome da nudi oštriji zvuk, ali u isto vrijeme bržu akceleraciju. No, to nije sve. Budući se radi o neumornom timu, iz Akrapoviča nam poručuju: Stay tuned!' Uz sve ovo što sada znamo o ovoj tvrtki, vjerujemo da nas očekuju samo najbolje vijesti!
 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi