Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Kade za prtljažnik -35%

04.08.2015

Lako su malena vozila veoma praktična za gradsku vožnju jer omogućuju parkiranje na bilo kojem mjestu i također ubacivanje u promet u nevjerojatnim situacijama, pravo obiteljsko vozilo je veće vozilo, vozilo u kojem ima dovoljno mjesta za cijelu obitelj i stvari koje članovi koriste.

Kade za prtljažnik -35%
Prije svega ovo je izraženo za vrijeme godišnjih odmora, kada se putuje. Prtljažnik tada postaje dragocjeno mjesto u kojeg se trpa što je više stvari moguće. Većina kao da tek u tom trenutku postaje svjesna važnosti prtljažnika velikog volumena. 
 
Uz standardnu opremu automobila obično se dobije običan tepih u prtljažniku koji s vremenom, nakon duljeg korištenja postaje prljav i pohaban te ga je teško vratiti u prvobitno stanje ma koliko truda uložili u čišćenje i popravljanje. Iz tog razloga najbolje se odmah opskrbiti dodatnom opremom za prtljažnike, a to su kade za prtljažnike!  Kade za prtljažnike su izrađene od različitih materijala, mahom od plastike, gume ili kombinacija umjetnih materijala, no ono što je važno – svi ovi materijali lako se čiste. 
 
Sve kade za prtljažnike napravljene su s obzirom na standarde za određeni model automobila pa moraju savršeno pristajati u prtljažnik, što znači da će ga maksimalno zaštiti. Kako im i samo ime kaže, proizvedeni su u obliku kade, što znači, ako vam se i nešto prospe po prtljažniku, to više nije problem jer kade se lako čiste i iz njih se lako izbacuje neželjeni sadržaj, a k tome unutrašnji, originalni  tepih je zaštićen. Također, obično su izrađene s određenim utorima koji pomažu  kod fiksacije robe, odnosno omogućuju da se roba koja se prevozi ne skliže u tijeku vožnje.
 
I sami smo svjesni važnosti dobrih kada za prtljažnike, stoga želimo svakom kupcu približiti ovaj nezamjenjivi dio dodatne opreme za vozila te vam u našoj posebnoj ponudi nudimo 35 posto popusta na SVE kade za prtljažnike. Samo izaberite onu koja vam odgovara i s nekoliko klikova mišem je vaša!

 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi