Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

WTG2014 - Silux.hr

10.03.2015

5. ožujka 2015 godine, je u Zagrebu u Hotelu International održan izbor za Web trgovca godine 2014. Događaj je organiziran da se nagradi najuspješnije internet trgovine a potom potakne suradnja i komunikacija vlasnika internet trgovina i uz to istoristi mogućnost ostvarivanja poslovnih kontakata, promocije i udruživanja.

WTG2014 - Silux.hr
Svaka prijavljena internet trgovina je sudjelovala u  3 različite kategorije i 7 potkategorija. Prva kategorija je bila najbolja trgovina po mišljenju korisnika, druga kategorija je bila najbolja trgovina s obzirom na područje i treća kategorija je bila Web trgovac godine 2014. U drugoj kategoriji su bile potkategorije:
 
  • Auto-moto
  • Dom & Vrt
  • Ljepota & Zdravlje
  • IT / Foto / Telefonija
  • Sport & Moda
  • Internet trgovački centar
  • Audio & Video
 
Naša internet trgovina Silux.hr je naravno sudjelovala u potkategoriji auto-moto i po ocjeni stručne komisije dobila naziv Web trgovac godine 2014 – pobjednik u kategoriji auto-moto . S nazivom smo potvrdili naše samopouzdanje i vaše povjerenje u nas. Ostvareni rezultat dokazuje kako kvalitetna djela i rad stoje iza nas i zato se zahvaljujemo svim kupcima za povjerenje i vjernost našoj internet trgovini Silux.hr. Mi ćemo se i dalje truditi da smo vam na usluzi i pružati vam najbolju moguću podršku uz 100% jamstvo zadovoljstva za naše usluge i razloge da ponovno posjetite našu internet trgovinu.
 
Vaša Silux.hr ekipa
 

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi