Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Doček Nove Godine

17.12.2014

Ispred nas su već božićni i novogodišnji blagdani, želimo se vam zahvaliti na povjerenju i želimo vam sve najbolje u iduči godini koja dolazi.

Doček Nove Godine
Razdoblje između blagdana i početka novog lista iduće godine je dobro vrijeme za pregled na prethodnu godinu poslovanja, da se pripremi čak i bolje planove za budućnost i ispravi propuste u prošlosti. Nadamo se da ćete u budućnosti biti zadovoljni našom ponudom, da budu cijene još pristupnije svima, da če biti kvaliteta proizvoda još na viši razini i da če biti odnos prema našim kupcima još više prijateljski i profesionalan.
 
Neka budu ovogodišnji blagdani puni razumijevanja i obiteljske topline, sreće i radosti. Nova Godina 2015 neka počinje sa velikima zlatnima slovima u sjećanju kao još jedan uspjeh i zadovoljstvo cijele godine, kojeg i dalje želite da se pamti za mnogo godina!
 
Sretno!

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi