Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Top 7 kabriolet vozila koja privlače djevojke

30.07.2014

Kada prođu cestom, obično se za njim svi okrenu, i mladi, i stari, i muškarci, i žene. Dakako, radi se o automobilu bez krova, popularno zvanim kabriolet, a uz ovaj naziv ima ih još niz, primjerice cabrio, coupe, targa i slično. No, idemo redom i pojasnimo situaciju s kabrioletima.

Top 7 kabriolet vozila koja privlače djevojke
Dakle, pod kabrioletom smatramo vozilo s pomičnim krovom, odnosno krovom ili od platna ili od metala, kojeg je moguće pomaknuti, odnosno sklopiti ili ručnim ili električnim putem u prtljažnik ili u stražnji dio iza sjedala. Kada govorimo o sportskim kabrioletima, dakle sportskim automobilima s dva sjedala kojima se krov može spuštati i dizati, nazivamo ih spider, spyder i roadster. Danas su posebno IN moderni kabrioleti koji imaju metalni krov od dva dijela koji se može sklopiti te se nazivaju coupe – cabriolet i imaju skraćenicu CC. Nadalje, treba istaknuti i polukabriolet vozila koja još nazivamo i targa, a radi se o vrsti sportskog vozila koje ima dva sjedala te jednodjelni metalni krov koji se može pomaknuti ručno. 
 
Dakle, kada sada znamo osnovnu podjelu kabrioleta, saznajmo i kojih su to sedam marki kabrioleta koji privlače djevojke i žene. Mnogim muškarcima upravo je automobil glavni adut kod zavođenja, a ako k tome imaju toliko dubok džep da si priušte i kabriolet, evo koji su to najpopularniji kod ženske populacije.
 

Mini Cooper 

Vozila ga je prelijepa Charlize Theron u filmu 'Dobar posao u Italiji', ali ovo nikako ne znači da se radi o ženskom automobilu. Štoviše, ovo je automobil kojim muškarac itekako može privući pozornost žena. Malen je i prije svega veoma atraktivan. Ovome treba dodati i još pokoju odličnu karakteristiku, kao što je okretnost, retro izgled te efikasnost jer doista malo troši. Dva su modela Mini Cooper kabrioleta, S i John Works Model.
 
 

Jeep Wrangler

Sjećate li se vremena kada je John Wayne žario i palio svijetom kaubojaca? Dakako, tko ga se ne bi  sjećao. Jednako što je on u kaubojskim filmovima, to je ovaj automobil među kabrioletima. Snažan, velik, pravi mačo, a kada poželite malo romantike, vrlo lako mu sklizne krov. Jeep Wrangler ima šest brzina i čak 202 konjske snage. John Wayne ili što?
 

Volvo C70

Ovo je sportsko vozilo i posebno je namijenjen mlađim muškarcima koji se još nisu definirali, ali žele se dokazati. Na prvi pogled djeluje poprilično agresivno, a zapravo se radi o jednostavnom vozilu koje ima mnogo snage, čak 227 konja. Ovo je sportsko vozilo koje ima osobnost limuzine.
 

Jaguar XK 

Mnogi ga opisuju kao ženu koju obožavaju – on je seksi, jednostavan i sofisticiran. U ponudi su dva tipa – običan kabriolet i coupe, a doseže jačinu od čak 385 konja te od nule pa do 60 kilometara na sat može doći za svega 5,2 sekunde. Impresivno, zar ne?
 

Maserati Gran Turismo

Ovo je klasa i sofisticiranost, sve u jednom vozilu. I sam pogled na automobil kao i izgovaranje njegovog imena može zavrtjeti glavom. Posebno je zanimljivo da je motor zapravo razvijen od Ferrarijevog motora, što je definitivno još jedna veliki plus kod zavođenja.
 

Volkswagen Buba TDI

Buba je uvijek bila popularna i uvijek će biti, čini se. Bez obzira izabrali noviji model koji je mnogo efikasniji ili pak onaj stariji koji guta gorivo, sasvim je izvjesno da će njezin retro izgled privući brojne ženske poglede. Zabava je prvo što mnogima padne na pamet kada ugledaju ovaj automobil i u njemu se voze. Doista, tako to i jest!
 

Mercedes Benz SL – 550 Roadster

Kakva bi to lista automobila bila bez barem jednog Mercedesa? Ovaj je Mercedes sportsko vozilo kojem se krov može spuštati i dizati, ali zapravo daje odličan doživljaj kao sportsko vozilo i putničko vozilo, sve u jednom, budući se radi o veoma udobnom automobilu. Ovaj Mercedes nudi ugodnu vožnju i zabavu visokih performansa i klase. 
 
 
 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi