Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

5 razloga za kupovinu kade za prtljažnik

31.03.2014

Čini se kao da još nismo daleko od vremena kada su automobili jedva imali prtljažnik, odnosno u dijelu u kojem je on danas smješten, prostirao se motor, a prtljaga se vozila na sjedalima te tako onemogućavala bilo kakav komfor, ili je, pak bila svezana debelim špagama za krov vozila

5 razloga za kupovinu kade za prtljažnik

Dakako, razvojem tehnologije svjesni smo da su današnji prtljažnici mnogo više od prostora za prijevoz robe. Njihov volumen važna je stavka kod prodaje i kupovine vozila pa tako, što je volumen veći, to se vozilo smatra komfornijim i praktičnijim. Ne čudi stoga da su posebno popularni i cijenjeni automobili s velikim prtljažnicima, posebice kod obitelji s djecom, ali i raznih obrtnika koji svakodnevno moraju prevoziti veliku količinu robe. Automobili s velikim volumenom prtljažnika popularno se nazivaju karavanima, a većina njih, uz to što ima veliki volumen prtljažnika, također ima funkciju vađenja ili spuštanja stražnjih sjedala, čime se dodatno povećava volumen prtljažnika. Budući se u prtljažniku, popularno zvanom gepeku, prevozi najrazličitija roba, prašina i smeće te oštećenja ovog dijela automobila su česta. Upravo iz tog razloga sve su popularnije kade za prtljažnik. Kade za prtljažnik najčešće se izrađuju od plastike, gume ili spužve te su tipizirane za svaki automobil kako bi pristajale točno u milimetar. Ako ih još nemate, evo zašto biste trebali razmisliti i kupiti ih. 

 

1.RAZLOGkade za prtljažnik čuvaju prtljažnik. Budući su napravljene od plastike ili gume te imaju protukliznu zaštitu, stoje fiksno i čvrsto, ne pomiču se i čuvaju dio koji se nalazi ispod njih. Većina automobila u prtljažniku imaju obične tepihe ili plastične navlake koje nisu fiksne, pomiču se i k tome su veoma sklone zaprljanju, a kasnije se teško brišu i održavaju. 

2.RAZLOG -  lako se održavaju. Kada prtljažnika najčešće se izrađuje od materijala koji se lako čiste, kao što su plastika i guma te na sebe ne vežu prljavštinu i ponekad ih je potrebno samo istresti ili usisati kako bi se očistile. Užurbani tempo života kakav danas živi većina ljudi jednostavno traži brži čišćenje te traženje materijala koji to omogućavaju, a ovaj dio za auto svakako je dobar korak u tom smjeru.

3.RAZLOG -  jeftine su. Ovisno od tipa do tipa automobila, cijene se kreću od stotinu do dvije ili najviše tri stotine kuna, što nije velika stavka u proračunu s obzirom na zaštitu prtljažnika koju pružaju.

4.RAZLOG – sakrivaju postojeću štetu. Budimo realni, vremena su krize i većina nas prisiljena je voziti automobile starije proizvodnje koji su već sami po sebi istrošeniji i na njima je vidljiv zub vremena. Ovo posebno dolazi do izražaja baš u prtljažniku pa kada prtljažnika postaje dio koji sve to može prikriti i dati mu noviji i čišći izgled.

5.RAZLOG – estetika. Mnogi vozači odlučit će se kupiti kadu prtljažnika ne samo kao praktičan dodatak u automobilu već nešto kao modni dodatak, odnosno kao dio kojim pokazuju svoj stil. Na tržištu postoji niz proizvoda, življih i upečatljivijih ili pak, klasičnijih i praktičnijih, kojima je moguće izraziti svoj stil. Stoga, kada se otvori prtljažnik, ne samo da će odisati čistoćom već će pokazati i vas kao osobu, s obzirom na to jeste li više sportski, klasični ili manekenski tip.

 

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi