Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

5 razloga za kupnju auto dijelova online

13.02.2014

Zahvaljujući novim tehnologijama, online kupovinu auto dijelova moguće je obaviti u bilo koje doba dana i noći, tako reći između dolaska s posla i gledanja omiljene serije na televiziji. Zaboravite na gužve, rasprave s trgovcem ili slične sitnice koje nam uvijek odnose veće količine živaca jer današnji online shopovi dijelovima za aute omogućuju da iz udobnosti vlastitog doma pregledavate proizvode prema proizvođačima, marki automobila te uspoređujući cijene. Zašto se, dakle, odlučiti za online kupovinu?

5 razloga za kupnju auto dijelova online

1.RAZLOG – manja cijena

Velike su šanse da ćete u online trgovini auto dijelova pronaći najjeftiniji dio za auto, bilo da se radi o originalu ili zamjenskom dijelu.  Trgovina u gradu iza ugla možda ima mnogo dijelova, ali ipak cijene se mogu znatno razlikovati od trgovine do trgovine te je i dokazano da online trgovine imaju najbolje ponude. Također, online shopovi često nude i razne akcije pa tako cijena može postati još niža nego što jest. Ovome treba dodati i dodatne zamke koje klasična kupovina ima – primjerice odlazak na piće ili fast food ručak s prijateljima te kupovina i nečeg što nam baš sada i ne treba, ali nas je uporni trgovac nagovorio. Sve ovo može znatno povećati troškove samo jednog dijela za auto
 
 

2.RAZLOG – udobnost

Ne treba posebno navoditi kako se radi o kupovini iz naslonjača što je mnogim ljudima veoma udobno i glavni razlog da se odluče upravo za ovu vrstu shoppinga. Posebno je dobro i to što autodijelove možemo kupiti baš u bilo koje doba dana, ne trebamo paziti na radno vrijeme već to radimo upravo onda kada smo za to raspoloženi pa makar se radilo o dva ili tri sata ujutro. Također, dostava obično traje dan – dva te roba dolazi direktno na vrata, što je još jedna velika pogodnost.
 
 

3.RAZLOG – veći izbor, lakša selekcija

Ako se odlučite za online kupovinu dijelova za aute, imate pristup mnogo većem izboru i selekciji. Evo jednog primjera – lokalna trgovina možda ima dio koji trebate, primjerice masku za retrovizor za vaš tip automobila. Međutim, imaju li baš masku koja vam odgovara i bojom? E, to je sad već malo teže pronaći, zar ne? Posebice ako se radi o boji koja je pomalo neobična i nije u klasičnom opisu proizvoda. U online trgovini mnogo je lakše pronaći upravo takve, drugačije proizvode. Ovakvi shopovi obično nude na stotine pa čak i tisuće proizvoda i često je pravo zadovoljstvo prelistavati i tražiti ono što nam treba.
 
 

4.RAZLOG – bolja performansa

U online trgovinama autodijelova veće su šanse da ćete pronaći proizvode veće kvalitete i boljih performansa. U običnim trgovinama obično su u ponudi standardni proizvodi i sve što prelazi te okvire teško je pronaći ili se treba naručiti pa čekati veoma dugo. U online trgovinama nema tih problema te je mnogo lakše pronaći proizvode boljih i izraženiji performansi te koje odudaraju od standardnog izgleda. 
 

5.RAZLOG – brzina

U online trgovini sve je udaljeno samo jednim klikom miša. Pretraživači  su obično dobro organizirani i moguće je pretraživati autodijelove  točno po zadanom pojmu, ali i po cijenama te određenoj marki automobila i proizvođaču kao i prema tome želite li originalne ili zamjenske. Kupovina se odvija u tri do četiri koraka, punjenjem košarice, podacima za dostavu te potvrdom, a dostava se obavlja u roku najviše dva do tri dana te je cijena dostave jedinstvena za cijelu državu. Svakako ne treba zaboraviti spomenuti ni jamstvo povrata robe ukoliko nismo zadovoljni. Sve ovo jamči nam brzu i jednostavnu trgovinu za koju se odlučuje sve više ljudi. 
 
 
 
Dakle, mnogo je razloga da svoju sljedeću kupovinu auto dijelova obavite upravo putem interneta. Sve što vam je potrebno za to je računalo i internetska veza, sve ostalo u rukama je vrijednih ljudi koji stoje iza svake web trgovine i koji se trude udovoljiti svakom pa i najmanjem zahtjevu na tržištu. 

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi