Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

TRW

TRW

Tvrtka TRW je globalni lider u automobilskoj sigurnosti. Prošle godine tvrtka je imala prodaju vrijednu 17,3 milijarde dolara i to ju je svrstalo među najvažnije svjetske poslovne igrače. Tvrtka ima oko 65,000 zaposlenih na 185 lokacija diljem svijeta. Proizvode pojaseve za vezanje, zračne jastuke, volane, kočione sisteme te svojim proizvodima opskrbljuju oko četrdeset vodečih svjetskih proizvođača automobila i automobilske opreme. Ova američka tvrtka je započela s radom davne 1904. godine što znači da danas ima tradiciju dugu više od stotinu godina.

 

Primjerice, proizvodila je klipove za Winton Motors Company, drvene kotače za Ford, potom kočnice za Ford i tako redom. Dio po dio, TRW je izrasla u snažnu kompaniju koja s ponosom ističe da je vodeča u sistemima za sigurnost na vozilima. Glavni im je cilj stalni rast te ulaganje u nove tehnologije kako bi se dobili kvalitetni proizvodi po najnižim cijenama. Također, posljednjih nekoliko godina u tvrtki shvačaju da samo največi brinu o okolišu pa su velike napore uložili te još uvijek ulažu u očuvanje okoliša, odnosno smanjenje zagađenja u procesu proizvodnje. Tvrtka također pokušava stvoriti bolje radne uvjete pa je sponzor za kampanju 'Manage Stress' kojom se pokušava smanjiti razina stresa u radnom okružju. 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi