Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

SKF

SKF

SKF je tvrtka koja se fokusirala na tehnologiju proizvodnje i razvoja ležajeva za vozila, ali također proizvodi i druge auto dijelove, prije svega ležajne sisteme i jedinice, brtve te sustave spojki. Također, tvrtka nudi i tehnologiju te proizvode za proizvođače originalnih, ali i zamjenskih rezervnih dijelova za vozila, što dovodi do veoma širokog područja djelovanja. Tvrtka je u ovom poslu od davne 1907. godine, što joj donosi dugu tradiciju i iskustvo kojim se ponosi i koji su jamac kvalitete. Danas su posebno fokusirani na ekologiju, odnosno na to da se izume tehnologije koje imaju neznatan utjecaj na okoliš, kako u proizvodnji novih proizvoda, tako i u njihovom testiranju i razvoju.

 

Kažu kako sve što činimo ima utjecaj na okoliš pa je tako i svaki korak kojeg napravimo prilika da se taj poguban utjecaj smanji. S ponosom tako ističu svoj program poslovanja BeyondZero pa tako, primjerice u razdoblju od 2006. do 2012. godine, kada im je zarada porasla za 20 posto, uspjeli su smanjiti potrošnju energije za 14 posto upravo zahvaljujuči ovom programu. Trenutno imaju preko 48,400 zaposlenih, 140 lokacija u 28 država svijeta te 18 tehničkih središnjica. Tvrtka je registrirana u Göteborgu u Švedskoj.

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi