Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Osram

OSRAM je njemačka kompanija koja je nastala davne 1906. godine i koja dakle danas bilježi respektabilnu povijest dulju od stotinu godina.  Tvrtka se nije odmah tako zvala več je taj naziv nastao  nekoliko godina kasnije i to od naziva za dva glavna sastojka od kojih su se pravile tadašnje žarne niti – OSmij i volfRAM. Ubrzo je glavni dioničar ove tvrtke postao Siemens i to se zadržalo sve do 2013. godine. Zaštitni znak kompanije, žarulja s istaknutom žarnom niti, koji je to ostao i do danas, nastao je 1919. godine.
 
Tvrtka danas proizvodi najrazličitije žarulje, kako za kučanstva tako i za vozila te je u bilo kojoj branši ime koje znači kvalitetu i trajnost. U kompaniji kažu kako se u vrijeme kada se započinjali svoju uspješnu poslovnu priču nije moglo ni zamisliti što se sve sa svjetlom može učiniti – primjerice pročiščavati vodu, ali i štošta drugo te da če svjetlo postati jedan od glavnih faktora sigurnosti u prometu, prije svega u nočnim uvjetima, ali i u lošim vremenskim uvjetima. Također, treba znati i da se infra crveno svjetlo koristi za senzore za kišu na automobilima. Strast prema inteligentnoj rasvjeti nešto je što če ovu kompaniju voditi i godinama koje su ispred nas, to je sasvim sigurno. 
 

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi