Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Motul

Motul

Motul je američka tvrtka specijalizirana za proizvodnju najrazličitijih maziva za najrazličitija vozila, a ponosna je na svoju povijest koja je duga više od 150 godina. Naime, tvrtka je nastala u new Yorku davne 1853. godine pod nazivom Swan i Fitch, a odmah je bila specijalizirana za visoko kvalitetna maziva. Danas je tvrtka ponosna na svoju dugu povijest te ističe kako se radi o prepoznatljivom brandu i vodečem mazivu na svijetu. Osim različitih maziva za klasična vozila mnogo ulažu upravo u maziva za sportske automobile i u tome su izrazito uspješni. Važna godina za ovu tvrtku svakako je 1971. kada je prva na svijetu proizvela sto posto sintetičko mazivo za vozila. Radi se o esteru biljnog podrijetla te je bilo vezano za aeronautičku tehnologiju.  

 

Ubrzo nakon toga tvrtka je sa svojima novim mazivom sudjelovala i na prestižnom trkačkom natjecanju, Formuli 1, kako bi pokazala vrijednost i konkurentnost novog maziva. Danas imaju zadnju generaciju sintetičkog maziva za sportska vozila, ime mu je 300V Double Ester, a moto je: 'Brže, dalje, sigurnije'.  Također, imaju i 300V Motorsport Line mazivo koje ima čak osam stupnjeva viskoziteta te omogučuje optimalni rad bez obzira na uvjete u kojima je vozilo.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi