Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Mahle original

Mahle je danas vodeci globalni partner za razvoj automobilske industrije. Zapravo se radi o grupi u kojoj su tri glavne razvojne i proizvodne jedinice – sistemi i komponente za motore, sistemi filtracija i vanjski dio motora te sistemi za termalnu regulaciju. Mahle grupa tako je mecu tri najveca dobavljaca dijelova za vozila na svijetu. Trenutno zapošljava oko 64,000 radnika i ima 140 proizvodnih i razvojnih postrojenja na svijetu. Posebno su ponosni na svoje razvojne centre u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Indiji, Brazilu i Japanu u kojima radi oko 4,500 stručnjaka i svojim inovacijama poboljšavaju performanse automobila. 
 
Prica o uspješnoj grupi Mahle započela je davne 1920. godine kada su se brača Mahle dohvatili posla oko klipova na automobilima. Željeli su u svojoj maloj radionici proizvoditi lakše i efikasnije klipove. Dakako, u pocetku su se susreli s brojnim problemima, mecutim s vremenom je tržište prihvatilo nove klipove, a uz put su izumili i zračne te uljne filtere, kako bi performanse bile još bolje. A što reci preko 90 godina kasnije? Dovoljno je navesti činjenicu da danas preko 50 posto svih proizvedenih automobila ima neku od inovacija nastalih u kompaniji Mahle! Usprkos svjetskoj krizi, tvrtka bilježi stalni rast pa se predvića dače dobit za 2014. godinu biti oko 10 milijardi eura.  

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi