Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Hella

Hella je globalno pozicionirana, neovisna, obiteljska tvrtka čija povijest traje dulje od 100 godina.  Bavi se proizvodnjom i razvojem dijelova za rasvjetu i elektronikom za najrazličitija vozila te je s obzirom na to jedna od najvećih takvih kompanija u Europi. Prema podacima za prošlu godinu Hella nije samo važan europski poslovni igrač već i svjetski pa je tako ubrojena u 50 najjačih dobavljača auto dijelova na svijetu i također među stotinu najjačih njemačkih tvrtki. Danas ima oko 30,700 zaposlenih, prisutna je u 35 država na svijetu te posluje na preko stotinu lokacija. Tvrtka je nastala 1899. godine, a već šezdesetih godina otvara prvu tvornicu preko oceana, točnije u Australiji.

 

Danas ima velik udio u mnogim tvrtkama u Aziji, ali i u Latinskoj Americi i šire. Danas tako prodaja tvrtke u godišnjim razmjerima dostiže vrtoglavih 5,3 milijarde dolara. Osim za klasična vozila, Hella proizvodi rasvjetu i elektroniku i za kamione, poljoprivredne strojeve te vozila za 'off road' vožnju. Dakako, mnogo se ulaže i u inovacije koje se kasnije koriste pri proizvodnji ovih dijelova za vozila, a tvrtka je redovit gost, ili bolje rečeno izlagač na najrazličitijim sajmovima auto industrije. Hella je tvrtka za koju se čuje već desetljećima, ali za koju će se čuti još desetljećima koja su ispred nas. 

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi