Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

FER

FER

FER je BREND tvrtke Truck-Lite Europe GmbH, u potpunom vlasništvu Truck-Lite Co u SAD-u i vodećeg proizvođača ogledala i rasvjete za teretna vozila i njihove prikolice. Obje tvrtke su članice Penske Corporation u SAD-u. Kombinacijom temeljnih nadležnosti Truck-Lite-a i Truck-Lite Europe sinergije, proširio je svoj tržišni udio u Sjevernoj Americi i Europi.

Truck-Lite iz SAD-a osnovan je 1955. godine i počeo je proizvoditi sigurnosnu rasvjetu za teretna vozila. Danas, sa svojih jedanaest proizvodnih lokacija u Europi i SAD-u, Truck-Lite je jedan od najvećih dobavljača prednjih svjetala, kablova i zrcalnih sustava za vozila i prikolice. Tvrtka zapošljava oko 2350 ljudi i generira oko 443 milijuna dolara godišnje.

U Eisenachu njihov razvojni tim surađuje s najnaprednijim CAE metodama. Iskusni dizajneri, optičari, tehničari optike, elektronički programeri i inženjeri testiraju razvojne odjele i nastoje održati bliski kontakt sa svojim klijentima. Proizvodi se već testiraju u njihovim laboratorijima,u razvojnoj fazi po koracima. U kanalu za svjetla, laboratorij za zaštitu okoliša, laboratorij za elektroniku i akustički laboratorij daju sve od sebe da udovolje različitim profilima zahtjeva koji uvijek zadovoljavaju očekivanja kupaca u pogledu funkcionalnosti i kvalitete.

Postavili su visoke ciljeve zaštite okoliša. U razvoju svojih proizvoda koriste samo ekološke materijale i osigurali su dosljedno provođenje Europske direktive. Tvrtka i njeni zaposlenici imaju veliku ekološku svijest o očuvanju resursa poput vode i električne energije.

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi