Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Delphi

Delphi je tvrtka koja se bavi proizvodnjom dijelova za sva danas poznata vozila, a osnovana je 1994. godine te je smještena u Gillinghamu u Kentu, u Velikoj Britaniji. Ovo je europska tvrtka koja ima svoje podružnice u mnogim drugim državama, a što je pomalo nespecifično za europske tvrtke, ima ih mnogo i preko Velike bare, odnosno u Sjedinjenim Američkim Državama. Primjera radi, tvrtka ima oko 160,000 zaposlenih, od toga oko 5,000 u Sjedinjenim Državama. Delphi trenutno ima 126 tvorničkih postrojenja i 15 tehničkih centara u ukupno 32 države na svijetu. U tvrtki često istiću kako su glavni svjetski dobavljač elektronske opreme za sve vrste vozila. Ne samo da se bave proizvodnjom elektronske opreme za automobile i kamione več se bave i razvojem ove opreme, sve kako bi današnja vozila bila još pouzdanija, efikasnija i sigurnija.  
 
Osim proizvodnje i ulaganja u nove tehnologije, Delphi ima i svoje testne centre kvalitete koje ne koriste samo za svoje proizvode več nude usluge testiranja i analize proizvoda svima koji to žele. U prošlosti su kompaniju dosta napadali zbog velikog zagačenja okoliša, tako da danas pokušava u mnogim državama u kojima ima svoja postrojenja smanjiti emisiju štetnih plinova, otpadnih voda i drugih načina zagačenja. 
 

Auto moto vijesti

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi