Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Debica

Debica

Debica je poljski proizvođać guma koji je nastao davne 1939. godine u istoimenom poljskom gradu, međutim danas, točnije još od 1995. godine  je u večinskom vlasniku američkog giganta GoodYear. Na početku su proizvodili isključivo gume za automobile i lakše kamione, a kasnije su svoju proizvodnju proširili na teže kamione te na poljoprivredne strojeve, ali i bicikle. Danas je Debica treča po važnosti među stranim kompanijama u vlasništvu GoodYeara, a svoje gume osim u Poljskoj prodaje i diljem svijeta u oko šezdesetak država, između ostalog i u razvijenim zapadnim zemljama kao što su Velika Britanija, Njemačka, Sjedinjene Američke Države, Brazil, Španjolska, Francuska. Debica ima oko 85 tvornica ne samo u Poljskoj več i diljem svijeta te je zasigurno jedan od najprepoznatljivijih  brandova u svijetu kada govorimo u gumama.

 

Priključivanje kompaniji GoodYear doista je bio veliki korak za Debicu jer je značilo pristup najmodernijim dostignučma i tehnologiji u proizvodnji guma te kontinuiranu proizvodnju i stalnu prisutnost na tržištu. Danas tvrtka proizvodi gume za zimske i ljetne uvjete na cestama, a po cijeni spadaju u tzv. budžet kategoriju guma, što znači kvalitetna guma po pristupačnoj cijeni. Treba li naglasiti kako je ovo vodeči proizvođać guma u samoj Poljskoj?

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi