Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

Champion

Champion

Mnogo je mjesta na vozilu na kojima treba staviti filter, a sve kako sitne čestice iz zraka ne bi dospjele u određeni sustav u motoru i ostalim dijelovima na automobilu. Filteri su kao čistaći cijelog sistema i stoga im pripada velika važnost. U prošlosti, kada su automobili tek izumljeni, nisu imali filtere i pokazalo se da se kvarovi mnogo češći i veći pa je tako prvi filter oznaćio pravu revoluciju u automobilskoj industriji. Champion je kompanija koja kaže kako je največi svjetski proizvođać filtera i filtracijskih proizvoda. Radi se o američkoj tvrtki koja je s proizvodnjom filtera započela još davne 1936. godine u Los Angelesu.

 

Bili su to filteri za obi?ne, putni?ke automobile koji su veoma brzo postali popularni te se proizvodnja proširila i na filtere za kamione. Tijekom godina kompanija se razvijala te kupovala druge, manje tvrtke i pripajala ih sebi. Puno ime Championa je Champion Laboratories Inc. Danas je to jedan od najpoznatijih brandova što se ti?e filtera i brojna istraživanja pokazuju upravo to – da se radi o imenu kojeg kupci uvijek prepoznaju. Champion je zapravo tvrtka mnogo veče kompanije koja se zove United Components, Inc. koja također proizvodi najrazličitije vrste filtera i filtracijskih komponenti.  

Proizvodi Champion su u sljedečih kategorijah:

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi