Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Košarica je prazna

Napunite košaricu sa proizvodima…

BORBET

BORBET

Dobrodošli u njemačku kompaniju BORBET koja se bavi proizvodnjom najraznovrsnijih naplataka za vozila. Kažu kako je lagani materijal, aluminij te strast nešto što ovu kompaniju pokreče več desetlječima. Tvrtka proizvodi originalne naplatke za neke od najpoznatijih automobilskih brandova na tržištu. Dizajn i kvaliteta ove kompanije svrstala ih je u posebnu klasu na tržištu koju je teško usporediti s bilo kojom drugom. S ponosom ističu kako su svoje obečanje o kvaliteti, izdržljivosti i estetici, ispunili milijune i milijune puta. Radi se o obiteljskoj kompaniji koja je nastala davne 1881. godine, osnovao ju je Gustav Borbet, međutim proizvodnja se bazirala na nekim sasvim drugim proizvodima.

 

Naplatcima su se počeli baviti 1962. godine. Sve je bio pravi obiteljski posao jer se cijela obitelj angažirala oko proizvodnje i prodaje. Danas je to važna tvrtka koja ima oko 3,900 zaposlenih i proizvodne pogone na osam lokacija, neke od njih su i u Austriji, Južnoafričkoj Republici i Sjedinjenim Američkim Državama. Tvrtka je dobila i niz nagrada za svoje proizvode, primjerice neke od njih došle su iz Citroena, a neke iz Volkswagena. Tvrtka ulaže u trkače događaje, ali također, što je posebno zanimljivo, u bob natjecanja na ledu. 

Proizvodi BORBET su u sljedečih kategorijah:

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi