Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Aral

Aral
Aral, punog imena Aral GP tvrtka je koja se bavi proizvodnjom motornih ulja te ima benzinske postaje i svoja goriva. Najviše ih je u Njemačkoj i Luksemburgu, ali u novije vrijeme sve ih je više i u drugim zemljama zapadne te središnje Europe. Tvrtka u sklopu koje je nastao brand Aral nastala je davne 1898. godine u Njemačkoj, dok je sam Aral nastao 1924. godine.  Ime je nastalo od dvije njemačke riječi – ARomaten i ALiphaten, čime se aludiralo na određena svojstva benzina.
 
Osim motornih ulja po kojem je tvrtka veoma poznata, proizvode i nude najrazličitije proizvode za sve vrste vozila – uz benzin tu su i prirodni plin te razni lubrikanti i maziva. Na svojim benzinskim postajama imaju i restorane u kojima se nešto može prigristi te praonice za vozila. Svojim vjernim klijentima nude razne kartice na kojima  mogu skupljati bodove te tako ostvarivati najrazličitije popuste i slićne pogodnosti. Zanimljivo je da je prema jednom istraživanju o kvaliteti usluge na njihovim benzinskim postajama, Aral završio na visokom četvrtom mjestu. Motorna ulja Aral redovitom upotrebom produljuju vijek trajanja motora, interval izmjene ulja dulji je za kojih 25 posto te se smanjuje taloženje za kojih 30 posto. 'Samo bolje je dovoljno dobro za vas', moto je kompanije. 
 

Proizvodi Aral su u sljedečih kategorijah:

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi