Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Alkar

Alkar

Kada kod nas spomenemo Alkara, odmah pomislimo na viteški turnir koji se več desetljećima održava u Sinju. Međutim, danas smo daleko od viteza i turnira jer vam predstavljamo tvrtku s istim imenom – Alkar. Radi se o tvrtki koja se bavi proizvodnjom svih vrsta retrovizora i kućišta za retrovizore te svjetala i pripadajuče opreme. Tvrtka je osnovana 1968. godine, a sjedište joj je u Španjolskoj. Prisutna je u 78 država na svijetu, ali smatra se europskim liderom u proizvodnji retrovizora kada govorimo o zamjenskim dijelovima. U svom katalogu imaju preko 15,000 različitih proizvoda, a glavni proizvodni pogoni tvrtke smješteni su u Šangaju u Kini i u Oliveira  de Azemeis u Portugalu te im je proizvodni kapacitet oko 1,5 milijuna proizvoda godišnje, a imaju oko 110 radnika.

 

Njihove proizvode moguče je pronači u vodečim europskim distribucijskim centrima. Tvrtka posjeduje i vlastiti laboratorij za testiranje u kojem se zadovoljavaju najvažniji svjetski kriteriji kvalitete. Posebno su ponosni na činjenicu da svojim proizvodima pokrivaju veličanstveno visokih 98 posto voznog parka u Europi. Osim što svojim proizvodima opskrbljuju sve prominentne europske distributere dijelova za aute, također imaju i veoma razvijenu internetsku prodaju te jamće dostavu naručenog dijela u roku svega pet dana. 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi