Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

AL

AL

24 sata dnevnog svjetla, mi pretvaramo noč u dan. Ovo je misao vodilja kompanije AL ili punog imena Automotive Lighting čije je sjedište u Njemačkoj, a ima proizvodne pogone na 21 mjestu na četiri različita kontinenta. Tvrtka je to koja se bavi proizvodnjom svjetala za vozila, a tom se djelatnišvu počela baviti prije više od stotinu godina. Mahom su orijentirani na proizvodnju vanjskih svjetala te istiću kako su njihova svjetla trajna u svim vremenskim uvjetima te na svim vrstama cesta. Istiću kako pomoču njihovih svjetala tijekom noći možete vidjeti bolje nego što ste to i zamišljali tijekom dana. Neprestano ulažu u inovativna rješenja te svim vlasnicima vozila žele ponuditi najbolje osvjetljenje po najpovoljnijoj cijeni.

 

Kompanija se uz več poznata LED svjetla  bavi i proizvodnjom xenon rasvjete za vozila za koju mnogi kažu kako se radi o budučnosti auto rasvjete. Tvrtka, naime več ima serijsku proizvodnju ovakve vrste rasvjete za automobile. Posljednjih godina mnogo ulažu u ekološku održivost te istiću kako nikada nisu zadovoljni jer žele biti svijetao primjer, jednako svijetao kao što je i njihova rasvjeta, kada se radi o smanjenju otpada i pogubnom utjecaju na okoliš. Uz ovo, bave se i zaštitom pješaka, odnosno štetnom utjecaju svjetala s vozila na njih te kontinuirano rade na poboljšanju. 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi