Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Ajusa

Ajusa

Prvi pečat proizveden u Ajusi je 1972. Do danas su prerasli u modernu međunarodnu tvrtku koja nudi širok spektar dijelova automobila, lakih komercijalnih vozila, teških komercijalnih i poljoprivrednih vozila.

Digitalni katalog Ajusa nudi preko 100.000 proizvoda i stalno se ažurira. Također objavljuju tiskani katalog svake dvije godine. Nudi dijelove motora kao što su: brtveni setovi, bregasto vratilo, glave motora, vijci za glavu motora, itd.

Tim kvalificiranih stručnjaka tvrtke vodi računa o korištenju najnovijih tehnologija i alata. Njihova proizvodnja opremljena je modernim strojevima, jer oni teže visokim standardima kvaliteta u svim svojim proizvodima.

Činjenica da je tvrtka nedavno predstavila svoju Ajusa Mobile aplikaciju koja nudi video zapise s pojedinačnim montažama proizvoda, tehnička izvješća, 360 ° fotografije, vijesti i drugo, također je vidljivo u prolaznom vrijemenu.

Proizvodi Ajusa su u sljedečih kategorijah:

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi