Nazovite nas 01 777 67 63
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, na poslu nisu bili lopovi :)

Parkiralište

Korisnički račun

Registrirajte se!

Registriranim korisnicima je kod nas još udobnije. Pogledajte proteklu kupnju, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i pričekajte da vas obavijestimo, ako se spusti cijena vašeg najdražeg proizvoda.

Registriraj se!

Napunite košaricu sa proizvodima…

Airstal

Airstal
Airstal je kompanija smještena u Poljskoj, a osnovali su je 2004. godine danski stručnjaci. Punog naziva Airstal  Sp z o. o. kompanija je to koja se specijalizirala za izradu kompresora za klime te anlasera i alternatora. Tijekom godina tvrtka je stasala u europskog lidera na ovom polju pa samouvjereno kažu kako mogu popraviti bilo koji kvar na vozilu koji se tiče klima uređaja i rotirajuće elektronike. Od svojih početaka do sada imaju najrazličitije modele kompresora za klime, točnije njih oko 14,000 tisuča.
 
Bave se proizvodnjom zamjenskih dijelova, ali također i originalnih s OEM oznakom. Svi kompresori koje dostavljaju su dobro nauljeni i to posebnom vrstom ulja koja se proizvodi u Teksasu, sve kako bi se osigurao što dulji životni vijek cijelog sustava klime u vozilima. Osim proizvodnjom ovih auto dijelova, Airstal se bavi i distribucijom dijelova britanske tvrtke Wood Auto, koja je specijalizirana u rotirajučoj elektronici. Svi proizvodi tvrtke Airstal imaju garanciju od 24 mjeseca, podvrgnuti su različitim testovima kvalitete, prije svega ISO 9001: 2000.  Tvrtka ima servise širom Europe, a nude i preradu alternatora i anlasera s obzirom na neke posebne zahtjeve kupaca. Nema razloga da vam ljeti bude vruče u vozilu jer tu je Airstal!
 

Naši korisnici nas vole po cijeloj Evropi